Bliv synlig i Horsens med busreklamer

Bus

info-artikler

Ønsker du, at dit firma skal være mere synligt i bybilledet i Horsens, er der flere måder at gribe det an på. Bl.a. kan du blive sponsor i AC Horsens, så du kan få skilte monteret på Nordstern Arena Horsens med dit firmas logo og budskab.

Vil du have mere frihed til at udforme dine reklamer, er der dog andre løsninger, der er bedre at vælge. F.eks. kan du betale for at få reklamer på busserne, der kører rundt i Horsens, hvilket er en glimrende mulighed, da reklamerne bliver set af tusindvis hver dag.

Busreklamer kan skabe stor synlighed

Når du betaler for at få reklamer på de busser, der kører i Horsens og omegn, er du garanteret stor synlighed. Det skyldes, at disse reklamer vil blive set af tusindvis hver dag, da busserne kører rundt i hele byen.

Derfor er det ikke blot passagerer på bussen, der får disse reklamer at se. Det vil også være tilfældet for de mange trafikanter, der passerer busserne. Du har derfor ingen grund til at tvivle på, at det vil styrke dit brand og øge den generelle bevidsthed omkring din virksomhed.

Reklamer på busser bruges ofte til branding

I og med, at det er svært at måle på, om du skaber direkte salg via en busreklame, er det sjældent dét, de bruges til. I stedet er det meget udbredt, at de bliver brugt til en form for branding, da de egner sig rigtig godt til dette formål.

Når busser i hele Horsens bliver forsynet med dine reklamer, vil det naturligvis medføre, at indbyggerne i byen bliver mere opmærksomme på din forretning. Ønsker du at vide mere om dine muligheder for dette, kan du læse mere og købe dine busreklamer her.

Ikke alle er villige til at betale for busreklamer

Om du mener, at det vil give mening for dig og din forretning, at du får reklamer på de busser, der kører i Horsens og omegn, er en afvejning, du selv skal gøre. Mange vurderer, at det kan give god mening, da de kan bruge reklamerne til at styrke deres brand.

Andre mener ikke, at det er værd at gøre, da de kan få mere for pengene på nettet. Her kan man blandt andet markedsføre sig via annoncer på sociale medier eller på Google. Den ene form for markedsføring udelukker dog ikke nødvendigvis den anden. Tøv derfor ikke med at annoncere både online og offline.