Maler Horsens

Oversigten herunder rummer et udpluk af de utallige malere med base i Horsens. Derfor kan denne benyttes såfremt du søger en maler i Horsens eller én af de omkringliggende byer såsom Hedensted eller Juelsminde.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Malerfirma Michael Rosenberg ApSOve Jensens Allé 35
8700 Horsens
https://rosenberg-malerfirma.dk/
Malerfirmaet Kjærhus ApSGrønlandsvej 9 B
8700 Horsens
http://kj-hus.dk/
Malermester Leif Nielsens Eftf A/SStadionsvej 28
8700 Horsens
https://horsensmaleren.dk/
Unopaint ApSSøndrevej 26
8700 Horsens
https://unopaint.dk/
Malerforretning Lenka Knudsen ApSTranevej 12
8700 Horsens
https://malerforretning-lenka.dk/
Malerfirmaet Vinjeborg v. Per VinjeborgRisengård 5
8700 Horsens
https://vinjeborg.dk/
Kjærbye Malerfirma v/ Dennis KjærbyeBytoften 9
8700 Horsens
https://kjaerbyemalerfirma.dk/
Egebjerg Malerfirma ApSGl. Egebjergvej 5
8700 Horsens
https://egebjergmalerfirma.dk/
Grejsmark s MalerfirmaMagdalenevej 5, Brund
7130 Juelsminde
https://grejsmark.dk/

Find den rette Maler i Horsens og omegn

De mange malere i Horsens og omegn medfører at du har stort antal muligheder. Derfor kan det være vanskeligt at udvælge den rette maler til din opgave. I denne sammenhæng er tålmodighed og omhu nøgleord.

Sådan vælger du det rette malerfirma

Skal du sikre det mest optimale valg af en maler, er der mange aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser – nogle er dog vigtigere end andre. Du bør særligt fokusere på de følgende punkter:

Referencer: Referencer fra tidligere kunder giver et fremragende billede af malerfirmaets kompetencer og kvaliteten af deres arbejde. Derfor bør dette også bruges som et afgørende aspekt af dit valg.

Pris: Prisen har selvfølgelig også betydning for dit valg, om end det ikke bør være den afgørende faktor. Prisen skal være god, men det er essentielt, at det ikke medfører nedgang i kvaliteten af resultatet.

Hvad kan et malerfirma gøre for mig?

Et malerfirma kan varetage mange opgaver. Malerens uddannelse sikrer et professionelt resultat. Dertil har de ofte en fast aftale med en malerforretning, hvor de kan købe maling af høj kvalitet. Dette giver en synergi, da både arbejde og maling er af høj kvalitet.

Med en professionel maler ved din side kan du være sikker på, at der bliver taget højde for hver eneste lille detalje. Du må dog forvente, at kvaliteten kan svinge fra maler til maler. Indhent derfor flere tilbud på malerarbejde.

Malerarbejde – Indendørs og udendørs:

Der findes mange typer af malerarbejde. Det kan være maling af alt fra træværk til murværk. Dertil kan en maler være behjælpelig med såvel indendørs som udendørs malerarbejde.

Spartling:

Hvis du vil have en flot væg, er det ikke nok blot at male den. Det kræver at fundamentet skabes ved at spartle den. Derfor er det kun naturligt, at en malermester ligeledes kan være behjælpelig med spartling.

Vinduer, karme, fodlister m.m.:

Det visuelle udtryk af vinduer, karme og fodliste kan ændres markant med blot en gang maling. Et pænt resultat er dog ikke nemt at opnå, hvorfor sådanne opgaver bør udliciteres til en professionel maler.

Maling af inventar:

Maling af inventar kan dække over mange ting. Det kan bl.a. være maling af låger til køkken- og badeværelsesskabe. Frem for udskiftning af inventaret kan det ønskede udtryk opnås ved hjælp af maling.

Udvendig træbeskyttelse:

Beskyttelse af træ kan være en nødvendighed for at forlænge træets levetid og gøre det modstandsdygtigt overfor dansk vind og vejr. En maler kan hjælpe dig med at opnå dette.

Facademaling:

Maling af udendørs facader kan synes simpelt. Det er dog ikke tilfældet. Derfor bør en sådan opgave overlades til en fagekspert. En dygtig maler vil naturligvis kunne varetage en sådan opgaver.

Malerbehandling af møbler:

Har du træmøbler i hjemmet, der har mistet farve? Eller ønsker du blot at give møblerne et nyt udtryk? I begge tilfælde er malerbehandling af møblerne udført af en uddannet maler den rette løsning.

Rådgivning om farver osv.:

Farvevalg er en stor del af malerarbejdet. Ofte er det kunden, der har det afgørende ord, men som kunde hos en maler vil du kunne nyde godt af fagrelateret rådgivning om bl.a. farvevalg.

Skal du bruge hjælp til andet? Så søg efter flere håndværkere på Horsensfirmaer.dk

Sådan virker 3byggetilbud.dk