Massør Horsens

Find din massør i Horsens og omegn her.

På denne side findes en oversigt over massører i Horsens. Derfor kan du herover finde en ideel massør i Horsens til dit behov. Der findes dog mange typer massage, hvorfor ikke alle massører tilbyder det samme.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Massøren HorsensLupinvej 19C
8700 Horsens
https://massoerenhorsens.dk/om
Klinikken For Krop og Sjæl v/ Tina JepsenBjerrevej 48 C
8700 Horsens
https://kropogsjael.net/
Bcare v/Gina VintherRådhustorvet 21 1 sal
8700 Horsens
http://bcare.dk/
FysioDanmark HorsensHøegh Guldbergs Gade 36c 1.
8700 Horsens
https://fysiodanmarkhorsens.dk/
MD Sport & FysioterapiLangmarksvej 61, 1 sal
8700 Horsens
https://mdsportogfysioterapi.dk/
SportsterapienFussingsvej 8B
8700 Horsens
http://www.sportsterapien.dk/
​Tana Thai MassageVitus Berings Plads 2
8700 Horsens​
https://tana-thaimassage.dk/
Jysk Fysiologisk Sundhedscenter & MassageinstitutNordre Strandvej 15
8700 Horsens
https://massageskoler.dk/
Massør og KST Terapeut Lisbeth Winther JørgensenLucernevej 18
8700 Horsens
http://massageogkst.dk/index.html#!/

Find den rette massageklinik i Horsens og omegn

Som følge af de forskelligartede typer massage, er det vitalt, at finde den rette massageklinik. Eksempelvis er der en betragtelig forskel på fysiurgisk massage og tantra massage. Vær derfor tålmodig og udvælg din massør med omhu.

Sådan vælger du den rette til at give massage

Det er ikke nemt at finde den rette aktør inden for massage i Horsens. Der er nemlig mange faktorer, der har relevans i denne sammenhæng. Det handler dog særligt om den ønskede type massage, da du bør fokusere på at udvælge en massageklinik i Horsens med ekspertise inden for dette område.

De mange former for massage en massør tilbyder

Der findes mange typer massage. Det er ikke dem alle, der vil kunne gavne dig. Nogle handler om smertebehandling, mens andre blot udføres for wellness.

Helkropsmassage:

Dine muskler er en stor sammenhængende maskine. Denne maskine skal plejes, hvilket en helkropsmassage er særligt ideel til. Her masseres både fødder, ben, ryg og arme samt nakke, skuldre og hals.

Ansigtsmassage:

En ansigtsmassage sætter gang i blodomløbet. Døjer du med spændingshovedpine eller trænger du til at få løsnet nakke og skuldre, så kan en ansigtsmassage både lindre og afhjælpe dette.

Akupunktur:

Akupunktur er blevet en populær behandlingsform blandt danskere. Fokus er særligt at behandle hele kroppen og ikke blot de enkelte symptomer. Der findes dog mange typer akupunktur, der har forskelligt fokus:

TCM: Dette er den oprindelige akupunkturbehandling. Den stammer fra Kina og er 5.000 år gammel. Behandlingen er baseret på en holistisk opfattelse af kroppen, hvor energiblokeringer reguleres.

Cupping: Her placeres glaskopper på kroppen med et undertryk. Trykket skabes ved hjælp af en pumpe eller ild. Metoden bruges til at ændre blod- og væskegennemstrømning, og til at eliminere smerte.

Akupunktur 2000: Akupunkturmetode fra Danmark, hvor kroppens mikrosystem benyttes. Metoden er særligt kendt for øjeblikkelig fjernelse af smerte, om end isætning af nålene ikke er helt smertefri.

Fysiurgisk massør:

Fysiurgisk massage er den mest almindelige form for massage. Alt afhængigt af massøren, kan der tale om både blød og dybdegående massage. Selve massagen er bygget op omkring fem typer berøring.

Gravidmassage:

Gravidmassage minder meget om fysiurgisk massage, som blot er tilpasset gravide. Her bruges bl.a. en særlig briks lavet til gravide. Dertil er fokuspunkterne at massere og lindre dine spændte muskler i lænd, ryg, nakke og skuldre.

Skadesbehandling:

Skader kan forebygges ved regelmæssig professionel massage. Er skaden sket vil fokus i stedet være lokalisere problemet og målrette behandlingen. Skadesbehandling er typisk en kombination af forskellige tekniker og behandlinger.

Terapi:

Terapi udført af en massør kan være mange ting. TFT er dog en populær behandling af psykologiske problemer, sygdomme og smerter. Der bruges to fingre til at “tappe” med fokus på slippe uønskede tankemønstre.

Zoneterapi:

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor trykpåvirkninger ét sted på kroppen har til formål at forbedre funktionen et andet sted. Der findes flere typer zoneterapi, men fodzoneterapi er den mest udbredte form. Der findes dog også zoner i f.eks. ører, ansigt og på hænderne.

Sundhedsforsikring / tilskud

Den offentlige sygesikring yder et tilskud på 40% af taksten. Det kræver dog, at der medbringes lægehenvisning. Andre tilskud gives til medlemmer af sygeforsikringen Danmark og af forsikringen ved ulykkestilfælde. Dertil gives der et tilskud på op til 85% til pensionister med helbredskort.

Afhjælp smerter, skader og lignende

Massage kan lindre og afhjælpe smerte og skader. Som beskrevet ovenfor, findes der mange typer massage. Derfor er det essentielt, at vælge en massagetype, der målrettes de berørte områder. Dette inkluderer bl.a. behandling af sportsskader, hold i nakken eller smerter i ryggen som følge af kontorarbejde. Du kan også finde en liste over kiropraktorer.