Blikkenslager Horsens

Find nemt en blikkenslager til din opgaver nedenfor. Oversigten indeholder blikkenslagerfirmaer i både Horsens og omegn. Disse aktører kan være behjælpelige, hvad end opgaven lyder på inddækning af en skorsten eller installation af nye tagrender.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Chr. Sørensen VVS ApSEnggade 6 B
8700 Horsens
https://www.scs-vvs.dk/
HON VVS A/SØsterhåbsvej 83A
8700 Horsens
https://honvvs.dk/
John Jensen VVS & Blik ApSVestergade 42
8700 Horsens
https://vvs-horsens.dk/
Torsted VVS ApSSeptembervej 15
8700 Horsens
https://torstedvvs.dk/
Møllgaard VVS A/SMarsalle 24
8700 Horsens
https://mollgaard.dk/
Lyngsø VVS ApSSmedebakken 8
8700 Horsens
https://lyngsoevvs.dk/
Hymøller VVS ApSBodøvej 6
8700 Horsens
https://hymoller-vvs.dk/
Byens VVS & Blik ApSSpedalsø 68
8700 Horsens
http://byens-vvsogblik.dk/
​VVS Kompagniet ApSEgebjergvej 14
8700 Horsens
https://www.vvs8700.dk/
Devantier A/STernevej 53
8700 Horsens
http://www.devantier.dk/

Find den rette blikkenslager i Horsens og omegn

Skal du hyre en blikkenslager, så er det vitalt at vælge en ideel aftager til din opgave. Det er dog lettere sagt end gjort, eftersom der er mange faktorer, der er betydningsfulde for din beslutning.

Sådan vælger du den rette til opgaven

I forbindelse med valget af en blikkenslager i Horsens, er der enkelte faktorer, der særligt er essentielle. Det inkluderer blandt andet de punkter, der beskrives herunder:

Referencer: Referencer er vitale. De beviser at blikkenslageren er dygtig til sit arbejde. Disse kan fremvises i form af fotodokumentation eller anmeldelser fra forhenværende kunder.

Pris: De fleste har også interesse i, at holde prisen på et sobert niveau. Derfor fortjener dette også en vis del af dit fokus. Husk dog på, at kvaliteten af arbejdet altid bør prioriteres over prisen.

Ekspertise: Ikke alle blikkenslagere har et bredt spænd af kompetencer. Nogle vælger at specialisere sig inden for ét eller få områder. Forud for valget af en blikkenslager, bør du derfor undersøge hans ekspertise.

Det kan en blikkenslager hjælpe dig med

En blikkenslager kan varetage mange opgaver. De varierer på baggrund af omfang og kompleksitet​. Blikkenslagerfaget er derfor et håndværk, der rummer mange forskellige elementer, hvoraf de fleste handler om at sikre bygninger mod vejr og vind. Nogle af de mere gængse arbejdsopgaver inden for blikkenslagerfaget er som følgende:

Tagrender – nye eller reparation af gamle:

Installation eller reparation af tagrender er blandt opgaverne, der varetages af en blikkenslager. Søger du professionel assistance til fremstilling og montering af nye tagrender, så er en blikkenslager det rette valg. Det samme er aktuelt, såfremt du blot ønsker at reparere din nuværende tagrender.

Facadearbejde med zink/kobber (Zinkinddækning):

Blikkenslagere arbejder desuden med diverse typer facadearbejde. Det inkluderer særligt beklædning med zink eller kobber – f.eks. i form af en zinkinddækning. Det er teknisk arbejde, der kræver særlig ekspertise, hvorfor sådanne opgaver altid bør udliciteres til en fagkyndig person.

Murafdækning:

Det er vitalt for levetiden på fritstående murværker, at disse afdækkes korrekt i toppen. Dette gøres for at undgå, at fugt og frost forårsager skader på murværket. Derfor foretages en såkaldt murafdækning af en blikkenslager efter endt opførsel af muren – typisk bruges zink til afdækningen.

Forskellen på en VVS’er og en blikkenslager

Mange tror fejlagtigt, at en blikkenslager og en VV-installatør er det samme. Det er ikke tilfældet, og derfor er deres arbejdsopgaver er meget forskelligartede. En blikkenslager beskæftiger sig nemlig hovedsageligt med udendørs blikarbejde, hvorimod en VVS-installatør varetager opgaver inden for sanitet, vand og varme. Du kan se oversigten over VVS’er i Horsens.

Sådan virker 3byggetilbud.dk