Dyrlæge Horsens

Find din næste dyrlæge i Horsens herunder.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Horsens DyreklinikKattesund 16
8700 Horsens
https://www.horsensdyreklinik.dk/
Bygholm DyrehospitalIslandsvej 18
8700 Horsens
https://bygholm-dyr.dk/
Dyreklinikken SundvejSundvej 34B
8700 Horsens
https://www.tvingstrupdyreklinik.dk
Lund Dyreklinik v./ Lars PreislerSilkeborgvej 156
Lund
8700 Horsens
https://www.lund-dyreklinik.dk/

Oversigten herover indeholder et udpluk af de mange dyrlæger i Horsens og omegn. Du bør derfor anvende denne liste, hvis du søger en professionel dyrlæge. Listen indeholder dyrlæger i hhv. Horsens, Hedensted, Odder, Hornsyld og Lund, hvorfor du bør vælge en lokal aktør nær din bopæl.

Find den rette dyrlæge i Horsens og omegn

Valget af den rette dyrlæge kan være vanskeligt. Der er mange faktorer, der er afgørende for dit valg. Det er vitalt, du ikke blot udvælger en vilkårlig læge. Tværtimod, så skal dit fokus være på, at finde den rette dyrlæge.

Sådan vælger du den rette dyrlæge

I forbindelse med valget af den rette dyrlæge, er der mange aspekter, der bør have særligt stor indflydelse på dit valg. Det inkluderer bl.a. punkter såsom:

  • Tillid: Tillid er essentielt og et afgørende aspekt af valget af din dyrlæge. Du overlader dit højtelskede kæledyr til dyrlægen, hvorfor du skal have tillid til, at alle forløber som det skal.
  • Omdømme: Du bør også tage højde for den enkelte dyrlægekliniks omdømme. Får de overvejende positive anmeldelser? Eller oplever du efter at støde på negativt ladede anmeldelser om klinikken?
  • Speciale: Nogle dyrlæger vælger at specialisere sig. Ofte i et enkelt dyr eller en gruppe af dyr. F.eks. findes der flere dyrlæger, der har specialiseret sig i hunde, mens andre har ekspertise inden for landbrugsdyr.

Behandlinger og lignende

Dyrlæger udfører mange behandlinger. Nogle udføres dog hyppigere end andre. I mange tilfælde vil der både være forskel på kvalitet og priser på dyrlæger i Horsens. Vælg derfor ikke blot en billig dyrlæge i Horsens, men derimod en klinik, der kan mestre den ønskede behandling.

Vaccinationer:

Dyrlæger tilbyder mange typer vaccination. Eksempelvis vaccineres hunde mod bl.a. parvovirus, rabies og leptospirose. Katte bør derimod vaccineres mod herpesvirus, calicivirus og panleucopeni.

Tandrensninger:

Hunde danner ofte tandsten. Dette kan skabe irritation i tandkødet, hvilket kan medføre tandkødsbetændelse og paradontose. Derfor bør hunden kontinuerligt have udført tandrensninger hos dyrlægen.

Sundhedseftersyn:

Ved et regulært sundhedseftersyn udføres en udførlig klinisk undersøgelse, der dokumenteres på en standardiseret attest. Et sådan eftersyn anbefales generelt set én gang årligt.

Kirurgiske procedurer:

Kirurgiske procedurer kan være mange ting. Det kan være standardoperationer såsom sterilisationer og kastrationer. Det kan også være specialiserede operationer såsom korsbåndsoperationer eller behandling af knoglebrud.

Medicinske behandlinger:

En dyrlæge skal involveres i forbindelse med receptfornyelse til kroniske behandlinger med receptpligtig medicin. Det kan være i tilfælde af allergi, hjerteproblemer eller ledsmerter ved slidgigt, som f.eks. opstår ved ældre hunde.

Andre opgaver:

Har dit kæledyr været udsat for en ulykke sent på aftenen, der har forårsaget en skade, der kræver akut behandling, så er det essentielt, at finde en dyrlæge med døgnvagt. Det er ikke alle dyrlægeklinikker i Horsens og omegn, der tilbyder dette, hvorfor deres åbningstider varierer.