Transport Horsens

Nedenfor finder du en oversigt over virksomheder, der tilbyder transport i Horsens og omegn. Disse transportfirmaer varetager et bredt spektrum af transportopgaver. Dette inkluderer blandt andet erhvervstransport, kurerkørsel, fødevaretransport og flyttearbejde.

FirmaAdresseKontakt
PL Spedition A/STorstedalle 144
8700 Horsens
75 62 60 55
www.plsped.dk
Peter T Thomsen TransportSaturnvej 16
8700 Horsens
https://ptt-transport.dk/
Arthur Andersen Kran og TransportEndelavevej 3
8700 Horsens
https://arthur.dk/

Hyr et firma til transport

Transportopgaver kan være omkostningstunge. Derfor er det vitalt, at vælge en vognmand, der har til huse nær dig. Det kan skabe store besparelser at vælge et nærliggende transportfirma eller speditør. Dette gør sig gældende, hvad end du har hovedsæd i Horsens, Østbirk, Gedved, Hovedgård eller anden omkringliggende by.

Samtlige transportvirksomheder listet ovenfor tilbyder transport i Horsens. Deres kompetenceområder spænder dog ikke lige bredt, hvorfor det er essentielt, at vælge et specialiseret fragtfirma – særligt i tilfælde af special transport.

Sådan vælger du det rette transportfirma i Horsens

Der er mange aspekter, der har indflydelse i jagten på det rette transportfirma. Derfor er det vigtigt, at valget træffes med omhu. Herunder finder du en række af de mest vitale punkter, der skal inddrages i overvejelsen:

  • Pris: Prisen er selvfølgelig en afgørende faktor. De fleste ønsker at minimere deres transportomkostninger, men det bør dog ikke resultere i et kompromis på hverken leveringstid eller kvalitet. For at finde en god pris bør du indhente tilbud fra flere aktører.
  • Feedback: Du opfordres desuden til at undersøge feedback fra forhenværende og nuværende kunder. Det giver et bedre billede af, hvorvidt et specifikt transportfirma er pengene værd. Troværdighed og kvaliteten af arbejdet er essentielt, når der tales om spedition og transport.
  • Leveringstid: Hvad end leveringen skal foregå hos dig eller en kunde, så er lang leveringstid sjældent et flatterende argument for valg af et selskab til transport i Horsens. Derfor er dette også noget, der bør inddrages i overvejelserne.

De mange former for transport firmaerne tilbyder

Der er forskel på transportfirmaerne produktportefølje. I oversigten finder du bl.a. firma til dække opgaver inden for følgende:

  • Distribution: Distribution af varer til hele landet – ofte inden for samme dag i form af kurerkørsel. Dette kan være distribution af mange varer.
  • Silo, tank og container transport: Enkelte virksomheder i Horsens arbejder med silo-, tank- og containertransport af alskens type af varer.
  • Special transport: Dette kan være mange ting. Ofte er det dog meget stort eller tungt gods, der kræver ekstra omhu at flytte fra A til B.
  • Luftfragt: Har du behov for at levere gods (dog i et mindre omfang) i udlandet, vil luftfragt fra ét af ovenstående firmaer være en oplagt løsning.
  • Søfragt: Søfragt bruges typisk til levering af større gods. Eksempelvis i form af større container, hvilket transportfirmaer i Horsens også kan hjælpe med.

Mange tilbyder transport til udlandet

Behov for transport til udlandet? Mange transportvirksomheder baseret i Horsens eller omegn kan ligeledes være behjælpelig med transport fra eksempelvis Danmark til Sverige, Tyskland eller Polen. Det samme gør sig gældende i tilfælde af, at gods eller varer skal leveres andre steder i verden.

Her finder du en oversigt over vognmænd i Horsens.