Manicure Horsens

Der findes klinikker med fokus på både manicure og pedicure i Horsens. Det er dog ikke alle behandlere, der arbejder med begge fagområder. Eksempelvis tilbyder fodterapeuter udelukkende pedicure, eftersom dette er skønhedspleje af fødder og negle herpå.

FirmaAdresseHjemmeside
Visage HudplejeklinikHestedamgade 11
8700 Horsens
https://visage-klinik.dk/
Cabelli - Hair & NailsStationsvænget 3, Hatting
8700 Horsens
https://www.cabelli.dk/
Beauty Skin HorsensSøndergade 12, 1.sal
8700 Horsens
https://www.beautyskinhorsens.dk/
Salon Beauty & NailsKongensgade 19
8700 Horsens
https://salonbeauty-nails.dk/
Chika BeautyAllegade 5 st tv
8700 Horsens
https://chikabeauty.dk/
NailFix Horsens NegleKyradservej 15 B
8700 Horsens
https://neglehorsens.business.site/
M HudplejeKattesund 13, st. tv.
8700 Horsens
https://mhudpleje.dk/

Find den rette behandler

Der kan være markante forskelle på såvel behandlere som behandlinger. Derfor er det vitalt, at vælge med omhu. I denne forbindelse findes der naturligvis et stort antal faktorer, der skal inddrages i dine nøje overvejelser. Enkelte punkter skal dog tildeles et særligt fokus.

Sådan vælger du den rette til opgaven

Når du vælger behandler, skal dit valg – som nævnt – ske med omhu. Først og fremmest skal du dog vurdere, hvilken behandling, du ønsker udført. Efterfølgende er det bl.a. de følgende punkter, der bør prioriteres:

Renommé: Det er essentielt, at vælge en behandler med et godt renommé. Hvad end du ønsker fodpleje eller ansigtsbehandling udført, så skal resultatet være tilfredsstillende. Du bør derfor give dig selv tid til at undersøge de enkelte udbyderes omdømme – bl.a. ved at læse anmeldelser fra deres tidligere kunder.

Speciale: Der findes behandlere med speciale i bl.a. fodpleje, ansigtsbehandling og negle i Horsens. Derfor er det vitalt, at du udvælger en aktør, der har specialiseret sig inden for det område, du søger behandling eller pleje inden for. En specialiseret behandler udfører typisk arbejdet med det bedste resultat til følge.

Pris: Om end kvalitet, speciale og renommé bør prioriteres over dette punkt, så har prisen dog fortsat en vis betydning for dit valg. Du bør naturligvis ikke betale mere end nødvendigt for din behandling. Du gør derfor klogt i, at sammenligne prisniveauet hos samtlige behandler i Horsens-området forud for dit valg.

Det kan du få gjort

Fodbehandlinger:
Fodbehandlinger kaldes også for pedicure. En sådan behandling kan omfatte mange ting, hvorfor det også varierer fra aktør til aktør. Der er dog fokus på pleje og velvære, hvorfor der bl.a. er tale om behandling af hård hud og neglebånd samt peeling, massage og maske. Typisk er det muligt at tilkøbe en form for lakbehandling.

Håndbehandlinger:

Her er der tale om en manicure, hvilket er betegnelsen for skønhedspleje af hænder og negle. Også disse behandlinger varierer ift. omfang og inkluderede tiltag. En typisk behandling står dog af pleje og faconfilning af negle, fjernelse af eventuel hård hud samt blødgørelse af huden. Desuden er det muligt at få lakeret neglene til slut.

Shellac:

Shellac er en professionel behandling, der lægges på som lak. Den hærdes efterfølgende ved hjælp af UV-lys og har derfor ingen tørretid. Efter en CND Shellac-behandling vil dine negle bevare højglans og farve i op til to uger. Det betyder, at der hverken vil opstå ridser, uden at det skaller af eller taber sin flotte, høje glans.

Fjernelse af hård hud:

Hård hud kan opstå på både hænder og fødder. Derfor er fjernelse af dette ofte en del af både manicure og pedicure. Det opstår dog oftere på fødder end hænder, hvorfor mange klinikker inden for fodpleje i Horsens tilbyder dette som en særskilt behandling.

På Horsensfirmaer.dk kan du også finde din næste frisør eller fodplejer.