Brunch Horsens

Der findes mange spisesteder i Horsens med brunch på menukortet. Er du på udkig efter en restaurant eller café, der tilbyder brunch i Horsens, så er du kommet til det rette sted. Herover finder du nemlig en oversigt over spisesteder, der tilbyder lækker brunch.

RestaurantAdresseHjemmeside
Restaurant OksenGrønnegade 3
8700 Horsens
https://oksen-horsens.dk/
CORFITZSøndergade 21
8700 Horsens
https://corfitz.dk/
Cafe GranGrønnegade 12
8700 Horsens
https://cafegran.dk/
Cafe VivaldiSøndergade 15
8700 Horsens
https://cafevivaldi.dk/cafe/horsens
Café NoisetteGrønnegade 18
8700 Horsens
https://cafenoisette.dk/
GasfabrikkenLevysgade 16
8700 Horsens
https://www.gasfabrikken.dk/
Dalle Valle HorsensSøndergade 14
8700 Horsens
https://dallevalle.dk/

Få en lækker omgang brunch i Horsens

Brunch fås i mange varianter. Det inkluderer alt fra amerikansk brunch til vegansk brunch. De fleste betragter det som et måltid, der kombinerer det bedste fra morgenmad og frokost: røræg og bacon, luftige amerikanske pandekager, frisk frugt og brød – og det fås heldigvis mange steder i Horsens.

Det er de færreste, der ikke synes, at en brunch er hyggelig. Derfor er det også noget, du kan overraske nogen, der står dig nært med. Inviter f.eks. din partner på skøn brunch på én af Horsens mange caféer eller overrask din veninde med et gavekort til brunch.

Gode brunchrestauranter i Horsens

Hvad end du er på udkig efter en brunchrestaurant med luksus brunch, der er noget ud over det sædvanlige, eller blot et spisested, der tilbyder billig brunch, så har Horsens noget, der falder i din smag. Eksempelvis er de nedenstående populære valg:

Restaurant Oksen: Vil du være sikker på, du går mæt hjem, så vælg Restaurant Oksens store, eksklusive brunchbuffet. Buffeten indeholder alt fra røræg til tarteletter med høns i asparges. Den kan nydes hverdag frem til kl. 14.00.

CORFITZ: Hos CORFITZ tilbyder de en interessant brunchanretning, der bl.a. består af røræg, laks, charcuterie, romesco og yoghurt med knas og honning. Oplagt valg, hvis du eksempelvis skal have brunch for to en rolig søndag morgen.

Café Gran: Hvis børnene skal med til brunch, så er Café Gran et ideelt valg. De tilbyder en børnevenlig brunchanretning. Deres anretning målrettet voksne indeholder bl.a. røræg, skyr, hønesalat og frisk frugt, der kan nydes i deres hyggelig lokaler.

Cafe Grønnegade: Hos Café Grønnegade får du en interessant brunchanretning til en god pris. Den adskiller sig fra mange andre anretninger ved bl.a. at byde på chorizo og lufttørret skinke ved siden af bl.a. pandekager, yoghurt og røræg.

Ovenstående restauranter og caféer er blot et mindre udpluk af spisesteder i Horsens med brunch på menukortet. Derfor er der garanti for, at du finder noget, der falder i din smag blandt de utallige muligheder. Dette gør sig gældende uanset dine præferencer ift. pris, anretning og selve brunchens indhold.

Take Away brunch

Flere restauranter i Horsens tilbyder brunch take away. Foretrækker du at sidde i hjemlige rammer, mens du nyder en lækker brunchanretning, så er det oplagt at bestille take-away. Én af de restauranter, der tilbyder dette er Café Grønnegade, mens Mackie’s ligeledes også tilbyder dette.

Ønsker du eksempelvis at nyde brunch på egen terrasse, skal du servere morgenmad for familien eller noget i denne dur, så er det ideelt at bestille take-away fra én af Horsens mange skønne restauranter eller caféer.