Byvejr Horsens - Hvordan er det?

Når du bor i eller besøger Horsens kan du ikke undgå at mærke vejret. For at få det aktuelle vejr kan du enten bruge DMI Horsens eller du kan bruge vores side. Her på siden vil vi dagligt opdaterer dig med det aktuelle vejr så du kan forberede dig bedst muligt.

Hvordan er vejret i Horsens

Vejret i Horsens er ligeså omskifteligt som det øvrige danske vejr. Da Horsens ligger direkte ud til Horsens fjord og tæt på kysten kommer de kolde vinde ofte ind over byen, men det betyder ikke at der ikke bliver varmt i løbet af sommeren.

De varmest måneder i Horsens

De varmeste måneder i Horsens er juli og august med en gennemsnitlig maksimumtemperatur på 20 grader i begge måneder. Den laveste gennemsnitstemperatur i de 2 måneder er 11 grader, så selvom det er sommer kan der stadig blive koldt i Horsens. Her findes en af forklaringerne i Horsens’ geografiske placering.

De koldeste måneder i Horsens

De 2 koldeste måneder i Horsens er januar og februar med en gennemsnitlig maksimumtemperatur på blot 2 grader og en gennemsnitlig minimumstemperatur på -3 grader. For at gøre ondt værre er der blot 1 gennemsnitlig daglig solskinstime, så det er en mørk kold vinter man går i møde i Horsens. Til gengæld er der hele 17 nedbørsdage.

Så vejret i Horsens er omskifteligt – ligesom resten af Danmarks- men skal du have råd og vejledning til hvilket tøj du skal have på , så klik dig ind her på Horsens firmaer hvor du dagligt kan få vejret Horsens oplyst eller brug DMI i Horsens.

Husk der findes ikke dårligt vejr , kun forkert påklædning.