Kiropraktor Horsens

Oversigten herunder rummer en række dygtige kiropraktorer i Horsens og omegn. Derfor kan denne med fordel benyttes såfremt, du leder efter en kiropraktor med henblik på laserbehandling, akupunktur, massage eller én af mange øvrige kiropraktiske behandlinger.

FirmaAdresseKontakt
Kiropraktorerne Horsens SundhedshusGrønlandsvej 1
8700 Horsens
https://kiroklik.dk/
Kiropraktisk Klinik/RygcenterHorsensÅboulevarden 40
8700 Horsens
https://kiropraktor-horsens.dk/
Kiropraktisk Klinik Kenny Nielsen ApSRådhustorvet 21
8700 Horsens
https://kirokn.dk/

Find den rette kiropraktor i Horsens og omegn

Leder du efter en kiropraktor, så er det essentielt, at du finder den rette. Der er mange professionelle kiropraktorer med base i Horsens, hvorfor den rette også findes for dig.

Sådan vælger du den rette kiropraktor

Der er mange aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser i forbindelse med valget af en kiropraktor. Nogle har dog større relevans end andre. Dette inkluderer bl.a. de nedenstående punkter:

Anmeldelser: Det er en god idé at undersøge anmeldelser fra tidligere klienter. Dette giver dig et bedre billede af den givne kiropraktors kompetencer og generelle serviceniveau.

Specialist: Nogle kiropraktorer specialiserer sig inden for ét eller få områder. Derfor er det værd at målrette din søgning mod en specialist inden for dit område, hvad end det er akupunktur eller laserbehandling.

Kan jeg få tilskud til en kiropraktor?

Det offentlige tilskud til kiropraktik lyder gennemsnitligt på 18-20% behandlingens pris. Selve tilskuddet administreres af regionerne, men størrelsen fastsættes dog af Sundhedsministeren. Tilskuddet udbetales direkte til kiropraktoren og fratrækkes derfor din pris.

Der ydes ligeledes et yderligere tilskud til behandlingen, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Den specifikke størrelse af tilskuddet afhænger dog af hvilken gruppe, du er tilmeldt.

Hvad kan kiropraktoren gøre for mig?

En kiropraktor har mange kompetencer og varetager derfor mange opgaver. I nogle tilfælde vil det dog give bedre mening at gå til en fysioterapeut. Uanset om du leder efter det ene eller andet, kan det dog findes i Sundhedshuset i Horsens eller her på siden. En beskrivelse af nogle kiropraktorens fagområder følger herunder:

Kiropraktisk behandling:

Dette er et omfattende begreb. Det primære fokus er manipulation af dine led, som frembringer den karakteristiske knæklyd. Der suppleres dog med bl.a. massage, muskelenergiteknikker, udstrækning og triggerpunktsterapi.

Laserbehandlinger (K-laser):

Laserbehandling har til formål at smertelindre og accellere helingen af skadet væv. Den mest effektive og terapeutiske laser hedder en K-laser, hvorfor denne bruges af mange kiropraktorer. Behandlingen kan bruges mod både akut og kronisk smerte.

Akupunktur:

Akupunktur bruges som effektiv behandling mod muskelspændinger og -smerte. Der føres ind akupunkturnål direkte i triggerpunktet, hvorefter det opløses.

Massage:

Massagen er sjældent en selvstændig behandling hos en kiropraktor. Det tilbydes dog ofte i forbindelse med anden behandling, hvor det betragtes som værende gavnligt, at supplere med behandling hos en massør.

Røntgen:

En røntgenundersøgelse foretages ud for anden kiropraktisk behandling. Formålet med dette er, at skabe klarhed over problemet og dermed valg af behandling.

Ultralydsskanning:

En ultralydsundersøgelse viser de bløde væv i kroppen; sener, ledbånd, slimsække, muskler osv. En sådan undersøgelse bruges dog udelukkende som supplement til røntgen, for at sikre den rette behandling.

Give dig gode øvelser:

Kiropraktik bruges ofte i forbindelse med genoptræning. I en sådan sammenhæng råder kiropraktoren over en række øvelser til genoptræning og forebyggelse. Det inkluderer styrkeøvelser, stabilitetstræning, smidighedsøvelser m.m.