Frisør Horsens

Der findes mange frisørsaloner i Horsens. Herover finder du et udpluk af frisører med beliggenhed i Horsens. Derfor kan denne oversigt passende bruges, hvis du leder efter den bedste frisør for dit vedkommende – uanset om du søger en herrefrisør eller en damefrisør.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Hos No8Hospitalsgade 8
8700 Horsens
https://hosno8.dk/
Frisør MorgenhårHolmboes Alle 14
8700 Horsens
https://morgenhaar.dk/
Cutz ModefrisørNørregade 25
8751 Horsens
https://cutz-hair.dk/
Selectedhair FrisørOrmhøjgårdvej 1
8700 Horsens
https://selectedhair.dk/
Salon ØnskelookNordre Torstedvej 38
8700 Horsens
https://onskelook.dk/
Center FrisørenStrandkærvej 87, 1. Sal
8700 Horsens
https://www.centerfrisoren.dk/
Din Frisør WarbergSpedalsø Torv 4
8700 Horsens
https://www.frisor-warberg.dk/
Unique HairSankt Helene Vej 15
8700 Horsens
http://www.unique-hair.dk/
Nashat BarbershopKattesund 1
8700 Horsens
https://barbershopnashat.dk/
VOX HairstudioSmedegade 93
8700 Horsens
https://voxhairstudio.dk/

Find den rette frisør i Horsens

Der er mange faktorer, der har relevans i forbindelse med valget af en frisør. Det er dog vitalt at du husker, at det er et subjektivt valg. Derfor findes der ikke én frisør eller salon, der er den absolut bedste. Det behøver dog ikke at betyde, at det er direkte vanskeligt at finde den rette frisør.

Det kræver dog, at du har dit fokus rettet mod de mest essentielle aspekter af valget. Endvidere, så bør det dog gøres klart, at der er forskellige syn på, hvilke faktorer, der hovedsageligt bør være i fokus. Herunder beskrives en række af de faktorer, der bør fokusere på:

Pris:

Du kan sagtens finde en billig frisør i Horsens. Omvendt, så kan du også finde flere aktører, der befinder sig i den dyrere ende. De forskellige frisørpriser i Horsens varierer, hvorfor dette også er et aspekt, der fortjener dit fokus. Nogle vægter dog en lav pris højere end andre, da de foretrækker f.eks. at bruge en økologisk frisør.

Tidsbestilling:

Hvorvidt tidsbestilling foretrækkes er en personlig vurdering. Er du meget organiseret af natur, så foretrækker du sandsynligvis tidsbestilling hos en fast frisør. Foretrækker du i stedet at kunne kigge forbi, når du ønsker at blive klippet, så skal du naturligvis blot lede efter en dygtig frisør i Horsens uden tidsbestilling.

Speciale:

Mange frisørsaloner specialiserer sig. Med dette menes, at der typisk er fokus på enten herre- eller dameklip. Der findes ligeledes saloner, der varetager begge dele, men de fleste foretrækker dog at vælge en frisørsalon med speciale. Ofte giver dette et bedre resultat, hvis frisøren er specialiseret i herre- eller dameklip.

Tillid:

Det er vigtigt, at du har tillid til din frisør. Du lægger din frisure i hænderne på vedkommende og du bør derfor ikke stille dig tilfreds med et resultat, der er mindre end perfekt. Hvad end du blot ønsker at benytte dig af en frisør i et enkeltstående tilfælde eller du ønsker at finde en fast frisør, så er tillid et særdeles vigtigt aspekt.

Uanset dit primære fokus og hvilke faktorer, du vægter højest, så finder du naturligvis en ideel frisør i Horsens. Nogle af de mest populære frisørsaloner inkluderer bl.a. Frisør Morgenhår, Cutz Horsens, Rolf Jonsson og Unique Hair. Disse saloner får mange gode anbefalinger og er derfor ideelle valg, hvis det blot skal være nemt.

Det kan en frisør gøre for dig

En frisørs kompetence er vidtspændende. Den hovedsagelige del af deres arbejde består af klipning. Deres arbejde byder dog ligeledes på øvrige arbejdsområder, der bl.a. inkluderer de nedenstående:

Dameklip:

Enkelte frisørsaloner specialiserer sig i dameklip. Der er naturligvis markante forskelle på dame- og herreklip, hvilket også er årsagen til at frisører typisk oparbejde ekspertise inden for ét af felterne. Et dameklip kan dog variere meget, da det kan munde ud i en helt ny frisure eller blot en tilpasning af spidserne.

Herreklip:

Ønsker du at få udført et herreklip, så bør du vælge en specialiseret herrefrisør. Et herreklip skal være både klædeligt, maskulint og lækkert. Samtidig bør det også prioriteres, at det harmonerer med dine personlige præferencer. Et herreklip kan inkludere bl.a. maskinklip, tilretning, studs eller kantklip.

Børneklip:

Mange frisørsaloner arbejder ligeledes med børneklip. Enkelte saloner er naturligvis tro mod deres herre- eller damekoncept i denne forbindelse. Valget af en passende børnefrisør bør naturligvis baseres på både deres frisørmæssige evner, men ligeledes i forhold til deres erfaringer med børn.

Farve håret:

Har du længe ønsket at farve dit hår? Det er en omfattende proces og bør derfor varetages af en uddannet frisør. Dette er naturligvis en opgave, der varetages af mange frisører i Horsens. At overlade opgaven til en professionel sikrer ikke blot at der bruges gode hårprodukter, men også at resultatet er tilfredsstillende.

Striber i håret:

Dette punkt minder meget om ovenstående. I stedet for en komplet farvning af håret er der blot tage om farvning af striber. Omfanget af disse striber kan dog være meget forskelligt. På lige fod med farvning af håret, så er dette en teknisk opgave, der udelukkende bør varetages af en faglig ekspert.

Opsætning af hår:

Et behov for opsætning af hår kan opstå i mange henseender. Det kan eksempelvis være i forbindelse med galla, bryllup, nytår eller blot en fødselsdagsfest. En frisør kan sikre, at dit hår er opsat på smukkeste vis. Typisk er dette en service, der bruges af piger og kvinder, men med tiden ses det ligeledes hyppigere hos mænd og drenge.

Økologisk frisør i Horsens

Efterspørgslen på brugen af økologiske hår- og behandlingsprodukter inden for frisørfager støt stigende. Det er en smagssag, hvorfor det ligeledes er en personlig vurdering, du selv skal tage stilling til. Typisk koster det en kende ekstra, hvis din frisør skal benytte økologiske produkter under klipning.

Hvis du ønsker at benytte en økologisk frisør i Horsens, så har du heldigvis rig mulighed for dette. Du kan bl.a. besøge Hos No8, hvor fokus ikke blot er på forkælelse, luksus og godt frisørhåndværk, men også økologiske og biodynamiske frisørprodukter, der – af flere omgange – er kåret som de bedste på markedet.

Økologisk hår- og hudpleje hos frisøren sikrer en sundere og mere skånsom behandling af hår og hud. Derfor er fokus på dette stigende blandt både kunder og frisører.

Frisør i Horsens uden tidsbestilling

Foretrækker du en frisør uden tidsbestilling, der i stedet driver salon efter drop in-konceptet, så har du naturligvis et par muligheder i Horsens. Mange foretrækker dette, fordi de ønsker blot at blive klippet, når de føler for det. Andre er ikke gode til at overholde frisørsider og foretrækker derfor drop in-tider.

I Horsens finder du mange frisører, der tilbyder klipning og hårbehandling uden tidsbestilling. Det inkluderer bl.a. saloner såsom Unique Hair og Din Frisør Warberg. Det bør dog pointeres, at større opgaver såsom komplet farvning af hår eller farvning af striber typisk kræver tidsbestilling som følge af opgavens tidsmæssige omfang.