Fodpleje Horsens

Er du på udkig efter professionel fodpleje i Horsens? I så fald skal du finde en dygtig fodpleje eller fodterapeut i Horsens. Til dette formål kan du benytte oversigten herunder, der indeholder en række behandlere, der holder til i Horsens eller omegn.

FirmaAdresseKontakt
FodterapeutenHorsens.dkSønderbrogade 131
8700 Horsens
http://www.fodterapeutenhorsens.dk/
Zoneterapisten v/Ulla HjerrildBoligselskabet 38
8700 Horsens
https://www.zoneterapisten.dk/
Frederiksen Tina klinik For FodterapiSønderbrogade 55
8700 Horsens
https://www.fodterapeuthorsens.dk/
Hos Enemark - Klinik for fodterapiSønderbrogade 43 8700 Horsenshttp://hosenemark.dk/index.php/da/
OMHU fodterapiNørregade 20
8700 Horsens
https://omhu-fodterapi.dk/
Rieneck Judy (Statsaut Fodterapeut)Grønlandsvej 1, 1. sal. th
8700 Horsens
https://www.fodterapeuterhorsens.dk/
Torsted FodplejeNordre Torstedvej 38
8700 Horsens
https://www.facebook.com/torstedfodpleje/

Find den rette fodplejer i Horsens

Det er vigtigt, at du vælger din fodplejer eller -terapeut med omhu. Der er mange faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser. Nogle har dog større relevans end andre, og fortjener derfor et større fokus.

Sådan vælger du den rette fodterapeut i Horsens

Omdømme: Du bør ikke overlade dine fødder til hvem som helst. Dette gør sig gældende, hvad end der er tale om manicure, fodterapi eller massage. Derfor bør du undersøge de enkelte udbyderes omdømme, når du søger at vælge en massør, plejer eller terapeut.

Pris: Prisen bør ikke være det afgørende aspekt. Det har selvfølgelig stor relevans, men kvalitet bør prioriteres højere. Det betyder, at prisen skal inddrages, eftersom du ikke bør betale unødige penge for din fodbehandling i Horsens.

Speciale: Enkelte fodbehandlere specialiserer sig inden for ét eller få områder. Dette er et aspekt, der også bør inddrages i dine overvejelser. Det bedste resultat opnås naturligvis ved at udvælge en behandler, der er specialiseret inden for det område, du søger behandling inden for.

De mange fodbehandlinger der tilbydes i Horsens

Alm. fodbehandling: En alm. fodbehandling varierer fra aktør til aktør. Ofte renses, klippes og slibes neglene, mens hård hud og ligtorne fjernes. Typisk rundes der af med fodmassage. Der findes flere varianter af fodbehandling:

Fodbehandling med varm paraffin: Behandling ideel for dig, der søger pleje til tør og ru hud, kolde fødder, ledsmerter og gigt, eksem og psoriasis eller revner i fødderne.

Fodbehandling med lak: Det smukkeste resultat opnås naturligvis ved at afslutte fodbehandlingen med lak. Ofte inkluderer dette, at der lægges to lag lak og afsluttes med topcoat.

Fodbehandling med fransk lak: Eneste forskel på denne og ovenstående fodbehandling er valget af lak. I dette tilfælde er det blot en fransk lak, der bruges.

Luksuriøs fodbehandling med SPA-produkter: En ekstra plejende behandling med peeling, fugtgivende maske og afslappende fodmassage, der udføres med både velduftende og plejende produkter.

Pedicure: En manicure er en skøn behandling. Det inkluderer bl.a. oliebad, fjernelse af neglebånd, formfiling og polering af negle. Behandlingen afsluttes med en afslappende massage.

Bøjlebehandling for nedgroede negle: Mange danskere døjer med nedgroede negle. Det kan forårsage smerte og er ligeledes ikke kønt. Ønskes en effektiv behandling af nedgroede negle, så bør du få limet en såkaldt stålbøjle på neglen. Bøjlen er individuelt tilpasset til din negl (eller negle).

Hårfjerning med varm voks: Hos en fodbehandler er der naturligvis ikke tale om hårfjerning på hele kroppen. Der er derimod fokus på underben og fødder. Til dette formål bruges varm voks, der sikrer det godt resultat.

Fjernelse af ligtorn: Ligtorne kan være meget smertefulde. Derfor er det essentielt, at disse fjernes. Dette kan gøres via én eller flere behandlinger, alt afhængigt af omfanget. Ofte er dette også en del af komplette fodbehandlinger, såfremt behovet for fjernelse er til stede.