Vognmand Horsens

Find en vognmand i Horsens til din næste opgave herunder.

Herunder finder du en oversigt over vognmænd i Horsens. Hvad end du søger assistance i forbindelse med krankørsel, entreprenørkørsel eller blot traditionel godstransport, så kan denne oversigt benyttes til at finde en ideel vognmandsforretning.

FirmaAdresseKontakt
PL Spedition A/STorstedalle 144
8700 Horsens
75 62 60 55
www.plsped.dk
Peter T Thomsen TransportSaturnvej 16
8700 Horsens
https://ptt-transport.dk/
Arthur Andersen Kran og TransportEndelavevej 3
8700 Horsens
https://arthur.dk/

Find den rette vognmand

Det er naturligvis essentielt, at finde den rette vognmand. Dette gør sig gældende, hvad end der blot er tale om et enkeltstående tilfælde et firma, der søger vognmand til et længerevarende samarbejde.

Sådan vælger du den rette vognmandsforretning til opgaven

I forbindelse med valget af den rette vognmandsforretning er der mange faktorer, der har relevans. F.eks. bør du overveje, hvorvidt det er en lokal vognmand fra f.eks. Horsens, Brædstrup, Østbirk el.lign., eller hvorvidt en større vognmandsforretning fra Østjylland er bedre. Du bør dog dertil også fokusere på følgende:

  • Omdømme
  • Speciale
  • Priser
  • Betalingsvilkår

Få bl.a. hjælp til

Krankørsel:

Til krankørsel kræves specielle kranlastbiler. Disse findes i forskellige varianter, hvorfor det er essentielt, at udvælge en vognmand, der har en ideel kranlastbil til at løse din opgave.

Entreprenørkørsel:

Entreprenørkørsel dækker hovedsageligt over levering og service til brancher, der arbejder i jordhøjde. Til sådanne formål bruges ofte tipsættevogne, da disse er ideelle til levering af sten, grus og støbemateriale. I denne forbindelse handler det ligeledes om omfanget af leverancen, når den ideelle lastbil skal vælges.

Bådtransport:

I forbindelse med bådtransport er en specialbygget bådehænger og stativ essentielt. Kranbilen bør være udstyret med bl.a. bådstøtter, forbredning, undersækning til køl og deslige. Sådanne aspekter er nødvendige og sikrer ligeledes, at bådtransporten udføres uden gener.

Firmakørsel:

Har du behov for tilbagevendende assistance fra en vognmand (og ofte på daglig basis), så skal du finde en vognmand, der tilbyder firmakørsel. Dette inkluderer alskens typer af transport og –kranopgaver, såfremt det blot er tilbagevendende opgaver.

Sand eller granit:

Flere vognmænd tilbyder desuden salg af sand eller granit. Dette kan enten afhentes på egen hånd eller købes med levering af den givne vognmand. Det kan eksempelvis være sand til fundament på en ny terrasse eller granit til en ny indkørsel.

Transport af maskiner:

Maskiner til industri og produktion er følsomt gods. Derfor skal det behandles med største omhu under transport. Til dette formål kan bruges bl.a. lukkede biler og kapeltrailere, der kombineres med kran eller baksegrej.

Landevejstransport:

Landevejstransport er blot alm. transport af gods. Det kræves dog, at den rette bil bruges til formålet. F.eks. bør stykgods transporteres i lukkede biler, løst gods i tipbiler og tungere gods med kranbiler.

Træfældning:

Flere vognmænd tilbyder ligeledes træfældning. Dette gøres med en grensav påmonteret en kranbil. Med en sådan sav er både beskæring og totalfjernelse af alskens typer træer en simpel opgaver. Samtidig slipper du for besværet med bortskaffelse af træet.

Containertømning:

Containertømning er også en opgave, der varetages af mange vognmænd i Horsens og omegn. Tømninger foregår enten efter fast aftale eller i forbindelse med et opstået behov.

Lagerhotel:

Mange vognmænd tilbyder lagerhotel – både som særskilt service, men også i forbindelse med godstransport. Sådanne lagerløsning er dog oftest ideelt i forbindelse med mellemlager med liggetid pålydende ca. 3 til 6 måneder eller kortere.

Se flere transportfirmaer i nærheden her.