Glarmester Horsens

I oversigten herunder listes en række glarmestre i Horsens. Søger du en dygtig glarmester til at varetage en opgave for dig, kan du benytte denne oversigt.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Glarmester Kvist & SønSvanes Torv 4
8700 Horsens
http://glarmesterkvist.dk/
Frantz Høy v/Elly og Frantz HøyNørregade 11-13
8700 Horsens
https://www.frantzhoey.dk/
Hatting Thermoglas ApsKirkebakken 37, Hatting,
8700 Horsens
https://www.hattingglas.dk/
Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker A/SGotlandsvej 20
8700 Horsens
https://www.dg-glas.dk/

Find den rette glarmester

Skal du udlicitere en opgave til en glarmester, så er det essentielt, at den rette profil til opgaven vælges. Det er dog lettere sagt end gjort.

Sådan vælger du den rette til opgaven

Den rette glarmester udvælges med fokus på den enkelte opgave. Placeringen har naturligvis relevans, hvorfor en lokal aktør bør vælges, hvad end du bor i Horsens, Odder, Skanderborg eller Vejle. Der er dog også andre faktorer, der har betydning:

Ekspertise: Enkelte glarmestre specialiserer sig og er derfor eksperter inden for ét eller få områder.

Omdømme: Vær opmærksom på det generelle omdømme og anmeldelser af glarmesteren.

Deadline: Ikke alle aktører kan varetage opgaven med det samme. Derfor er deadline også et vigtigt punkt.

Pris: Kvalitet bør altid tænkes over pris med hensyn til glarmesterarbejde, men prisen er dog alligevel vigtig.

Det kan en glarmester hjælpe dig med

En glarmester kan med sin brede ekspertise sikre dig en kvalitetsløsning inden for glas. Dette medfører, at deres kompetencer spænder bredt og ligeledes gør deres opgaveområder:

Glas: Samtlige opgaver med relation til glasarbejde kan udliciteres til en glarmester. Dette ses bl.a. ved, at samtlige opgaver herunder har relation til glas.

Termoruder: Installation af termoruder, hvad end der er tale om udskiftning af tilsvarende ruder eller ej. Disse ruder kan leveres i mange varianter, hvorfor der også findes ruder, der harmonerer med dine ønsker.

Energiruder: På lige fod med ovenstående beskrivelse, kan en glarmester også installere nye energiruder. Dette er naturligvis et energivenligt valg og derfor en god investering.

Gulvglas / gåglas: Gulvglas er lamineret glas, der ofte anvendes til trappetrin eller gulvplader. Der kan vælges blandt forskellige glastyper og farver, alt efter præferencer og øvrig indretning.

Brusedøre og vægge: En bruseniche bestående af dør og vægge i glas er moderne. En sådan løsning kan en glarmester være behjælpelig med at montere på badeværelset.

Trapper og gelændere: Både trappetrin og gelændere kan udføres med glas. Typisk bruges samme type glas som til gulvglas. Denne type glas består af tre lag glas, der er lamineret sammen med PVB-folier.

Spejle: Der findes mange typer spejle. De varierer i størrelse, form og tykkelse. Er du ikke tilfreds med standardiserede spejle, kan en glarmester skære et spejl efter dine specifikke ønsker.

Indramning: Indramningen af billeder, fotos, tekstiler eller øvrige genstande kan være æstetisk, hvis gjort korrekt. Overlades dette arbejde til en glarmester, er du sikret en professionel løsning.

Sådan virker 3byggetilbud.dk