Murer Horsens

Herover finder du en oversigt over murere i Horsens. Derfor er der sandsynligvis også ét af disse firmaer, der kan varetage din opgave.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Horsens Murer Service ApSVågøvej 24
8700 Horsens
https://horsens-murerservice.dk/
Murermesterfirmaet Jensen & Friis Pedersen A/SHovmarksvej 184
8700 Horsens
https://jfp-as.dk/
Dagnæs Murerforretning ApSFinlandsvej 3
8700 Horsens
https://dagnaes-murer.dk/
Murerfirmaet Dam og Hammelsvang ApSGalgehøj 22
8700 Horsens
https://www.murerdh.dk/
Murerfirmaet Brdr. Rosendal ApSErantisvej 105
8700 Horsens
https://www.rosendal-aps.dk/
Murermester Mikael Andersen ApSDalagervej 156
8700 Horsens
https://www.mma-murer.dk/

Find den rette murer i Horsens

Mureropgaver kræver faglig ekspertise og erfaring. Derfor er det vigtigt at vælge den rette murer. Det giver bedre forudsætninger for en problemfri proces og et fejlfrit resultat.

De murerfirmaer der er nævnt herover, har et bredt spektrum af kompetencer. Derfor kan det ovenstående udvalg af firmaer imødekomme alle opgavetyper. Det er dog ikke alle murere, der varetager alle opgavetyper, da mange murerfirmaer har specialiseret sig i ét eller få arbejdsområder.

Sådan vælger du det rette firma til opgaven

Der er mange elementer, der udgør det rette valg. Det kræver stor omhu at vælge murer. Derfor er det ikke nok blot at vælge en billig murer i Horsens. Du bør særligt fokusere på følgende, når du vælger murerfirma:

Anmeldelser: Du skal sikre at dit valgte murerfirma er troværdigt og har modtaget gode anmeldelser fra tidligere kunder. Derfor skal du altid læse anmeldelser af firmaet forud for dit valg.

Pris: Prisen er selvfølgelig et vigtigt aspekt. Det bør dog ikke være det mest afgørende aspekt. I stedet bør du stille dig tilfreds med en god murer Horsens pris, hvor kvalitet ikke er nedprioriteret.

Referencer: Afsæt tid til at undersøge firmaets tidligere referencer. Det kan give dig en idé om deres arbejdskvalitet. De fleste murere fremviser billedere af forhenværende projekter på deres webside.

Vælg ikke blot en billig murer

Prisen er afgørende for mange, når de vælger håndværkere. Det er dog ikke ensbetydende med at du blot skal vælge en billig murer. Der er mange andre aspekter, der har større betydning, når du skal udvælge en optimalt Horsens murer service.

Eksempelvis er kvaliteten af det leverede arbejde markant vigtigere. Ikke desto mindre er prisen dog ét af de vigtigste elementer for mange. Derfor er det vigtigt at du indhenter flere tilbud på din opgave. Det giver dig nemlig mulighed for at sammenligne de modtagne tilbud og udvælge det bedste.

Det kan en murer hjælpe med

Et murerfirma kan hjælpe dig med mange opgaver. En murer råder nemlig over mange kompetencer – de større firmaer beskæftiger sig dog typisk med flest fagområder. Du kan blandt andet få hjælp til følgende opgaver:

Bygge vægge og mure: Skal du have opført en ny væg eller mur, så er det en murer, du skal lade stå for det. Det er dog primært de udvendige murer, der bliver muret op, mens indvendige vægge bliver opført i gasbeton eller gips.

Bygge nyt hus: Hvis du skal bygge et nyt hus, skal der typisk involveres mange håndværkere. Én af de håndværkere, du skal bruge, er en murer. Mange murerfirmaer tilbyder desuden at fungere som entreprisefirma. Det betyder de agerer tovholder for projektet.

Lægge fliser og klinker: Fliser og klinker er et holdbart underlag. De skal dog være lagt korrekt. Skal de bruges i et vådrum, så skal de også vådrumssikres. Derfor er det en god idé at involvere en murer, hvis du skal lægge fliser eller klinker.

Pudse facade op: Facaden er det første, du ser, når øjet møder en bolig. Derfor er det vigtigt, at den er flot og indbydende. En murer kan hjælpe med at renovere og vedligeholde facader. Det inkluderer alt fra at fjerne løst puds til at rense hele facaden.

Lægge tagsten: Du må gerne selv lægge tag på dit hus. Det er dog ikke ensbetydende med at det er en god idé. Ønsker du at sikre at resultatet bliver godt, så bør du lade en murer stå for det. Stenene skal nemlig lægges i et korrekt og holdbart mønster.

Sådan virker 3byggetilbud.dk