Spisesteder Horsens

Der findes mange gode spisesteder i Horsens. Det er derfor en større opgave at danne et overblik over dem. Herunder finder du dog en oversigt over spisesteder i Horsens og omegn. Denne oversigt kan – med fordel – bruges, når du skal udvælge en café eller restaurant, du ønsker at besøge.

RestaurantAdresseHjemmeside
MøhrThonbogade 18
8700 Horsens
https://restaurantmoehr.dk/
CORFITZSøndergade 21
8700 Horsens
https://corfitz.dk/
Oksen HorsensGrønnegade 3
8700 Horsens
https://oksen-horsens.dk/
Restaurant Flammen HorsensHøegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
https://restaurant-flammen.dk/restauranter/horsens/
Restaurant MunkenBorgergade 24
8700 Horsens
https://www.restaurantmunken.dk/
Cafe GranGrønnegade 12
8700 Horsens
https://cafegran.dk/
Restaurant Ming HaoLevysgade 2
8700 Horsens
https://minghao.dk/
Ristorante VeneziaBorgergade 25
8700 Horsens
https://venezia-horsens.dk/
Tortilla FlatsNørregade 10
8700 Horsens
http://www.tortillaflatshorsens.dk/
PyntenLangelinie 24
8700 Horsens
https://www.pynten.dk/
Amalielund MadSilkeborgvej 44
8700 Horsens
https://amalielundmad.dk/
Restaurant Mamma'sGrønnegade 15
8700 Horsens
https://restaurantmammas.dk/
GasfabrikkenLevysgade 16
8700 Horsens
https://www.gasfabrikken.dk/
Bone's HorsensEmilies Pl. 2
8700 Horsens
https://bones.dk/find-restaurant/horsens/
DollysHavnen 15
8700 Horsens
https://www.dollys.dk/
Jensens BøfhusÅboulevarden 129
8700 Horsens
https://jensens.com/da/restaurant/horsens/
Jørgensens Hotel RestaurantSøndergade 17
8700 Horsens
https://www.jorgensens-hotel.dk/gastronomi/
SpisekammeretThonbogade 19
8700 Horsens
https://www.spisekammeret.net/
Burger Shack HorsensGraven 5
8700 Horsens
https://burgershack.dk/restauranter/horsens/
Gorm's HorsensHestedamsgade 15-17
8700 Horsens
https://wearegorms.dk/italiensk-restaurant-og-pizza-horsens/
Tequila SunriseSmedegade 10
8700 Horsens
https://www.tequilasunrise.dk/
VINöL Gastro - Rock - BarBorgergade 1
8700 Horsens
https://xn--vinl-7qa.dk/
Kamii HorsensGrønnegade 22
8700 Horsens
http://www.kamiihorsens.dk/
Jacobs Vin & TapasJessensgade 5
8700 Horsens
https://www.jacobsvinogtapas.dk/
Da Angelino Pizza og PastaBrådhusvej 3
8700 Horsens
http://www.daangelino.dk/

Sådan vælger du det rette spisested i Horsens

Det er ikke nemt at vælge det rette spisested. Mulighederne er nemlig mange, og det er ikke altid, man ved, hvad lysten er til. Du bør derfor udspecificere dine ønsker ift. køkken, beliggenhed, prisniveau og deslige. Et mere specifikt indblik i disse vil nemlig gøre det nemmere at vælge det rette spisested.

Har du eksempelvis lyst til en rustik pastaret, så bør du besøge en italiensk restaurant i Horsens. Dette kunne f.eks. være Restaurant Venezia. Er du derimod blot interesseret i, at starte søndagen med en smagsfyldt brunchanretning, så kan du bl.a. vælge mellem CORFITZ i Horsens Gågade eller Café Bytorv på Horsens Bytorv.

Mange spisesteder i Horsens er desuden beliggende på hyggelig placeringer, der gør middagen endnu bedre. Du kan f.eks. besøge Café Dollys på havnen, der særligt er kendt for deres stegt flæsk. Foretrækker du at følge med i bylivet, så kan du i stedet besøge Mackie’s eller Café Gran.

De kulinariske muligheder spænder vidt i både Horsens og de omkringliggende byer. Uanset om du blot har lyst til en italiensk pizza i hyggelige omgivelser eller en veltilberedt, saftig steak på mere eksklusiv manér, så findes der spisesteder i Horsens, der falder i din smag.

De bedste Pizzaer i Horsens

Både pizza og anden italiensk mad er populært blandt danskerne. Derfor finder du flere italienske restauranter i Horsens. Skal aftensmaden byde på italiensk pizza, så har du herunder et udpluk af muligheder i Horsens Centrum:

Restaurant Mamma’s: Restaurant Mamma’s er en klassisk italiensk restaurant, hvor hygge og italienske klassikere kommer i første række. Rammerne er autentiske og omhyggeligt udvalgt med henblik på at skabe et italiensk åndehul. Her får du for alvor en bid af Italien midt i Latinerkvarteret i Horsens.

Venezia: Hos Ristorante Venezia på Horsens Havn får du bl.a. italiensk pizza i særklasse. Samtidig kan du nyde et lille stykke af Italien midt i Horsens. Deres menukort er bestående af retter og vine, der nøje udvælges fra forskellige italienske regioner med fokus på, hvor årstidens friskeste råvarer fås.

Pizza Expressen: Det er ikke altid, at hverken stemning eller energiniveau rækker til at spise ude i byen. Ønsker du blot at nyde en lækker pizza i hjemlige rammer, så bringer Pizza Expressen ud i Horsens. Her får du ikke blot pizza, men også øvrige italienske retter til gode priser – og tilmed leveret til døren.

Der findes naturligvis utallige øvrige pizzeriaer i Horsens og omegn. Skal det være med smag af rigtig italiensk pizza, så bør du dog vælge én af de tre ovenstående spisesteder. Foretrækker du et billigere alternativ, så findes der naturligvis et hav af pizzeriaer spredt ud over Horsens og omegn.

Gode spisesteder med steaks og lign. i Horsens

Har du lyst til at sætte tænderne i en saftig steak? I så fald er der flere valgmuligheder i Horsens Centrum. Prisniveauet hos restauranterne er naturligvis varierende – og lige så er kvalitet og eksklusivitet. Blandt de utallige spisesteder nær Horsens er det særligt nedenstående, der bemærker, når snakken falder på steak:

Møhr Steak House: MØHR er Horsens’ moderne steakhouse. Deres menukort består af amerikanske traditioner, hvor steaks, sides og saucer er i fokus. Deres otte udskæringer er nøje udvalgt fra det bedste kvæg i såvel Danmark som resten af verden. Deres koncept bygger på, at det skal være råt, enkelt og gennemført.

Oksen Horsens: Hos Oksen kan du ikke blot nyde deres store brunch- og frokostbuffet. De tilbyder også et skønt aftenkort. De kan tilmed bryste sig af, at være ét af byens mest anerkendte steakhouses. Derfor er der garanti for lækre, møre bøffer af høj kvalitet, når du besøger Oksen.

Ønsker du at spise god, men dog i buffetformat, så har Restaurant Flammen også en familievenlig restaurant med beliggenhed på Høegh Guldbergs Gade. Hos Restaurant Flammen er der altid mindst 15 slags kød på grillen. Det sikrer, at der er nok til at tilfredsstille selv den mest kødelskende person.

De bedste kineser restauranter i Horsens

Kinesisk mad falder ikke i enhver smag. Er det noget, du er glad for, så finder du heldigvis flere kinesiske restauranter i Horsens. Det betyder dog, at det kan være vanskeligt at udvælge den bedste kineser restaurant i Horsens. Herunder finder du to forslag, der begge er værdige aftagere af denne titel:

Ming Hao: Ming Hao er en klassisk og traditionel kinesisk restaurant. Deres menukort er bestående af mange kinesiske retter, om end det hovedsageligt er deres store frokost- og aftenbuffet, der har forårsaget restaurantens store popularitet. De tilbyder desuden også sushi.

Restaurant Tian Fu: Tian Fu tilbyder et imponerende udvalg af smagfulde asiatiske retter lavet af råvarer af høj kvalitet. Mulighederne er mange hos Tian Fu, hvor de tilbyder både buffet, take-away og À la carte. Ønsker du at nyde asiatiske specialiteter i hjemlige rammer, så er take-away hos Tian Fu et hit.

De hyggeligste spisesteder i Horsens og omegn

Der findes mange hyggelige spisesteder i Horsens. Disse egner sig særligt godt i tilfælde af, at du ønsker at invitere din partner på date eller ønsker at nyde en hyggelig middag med din familie. Et godt eksempel på en sådan restaurant kunne være nedenstående:

Restaurant Kystens Perle: En rigtig hyggelig restaurant ved Bygholm Sø. Restauranten er en familierestaurant med traditionel dansk mad til billige priser. Deres menukort byder bl.a. på stegt flæsk med persillesauce, pariserbøf og engelsk bøf. Dens skønne beliggenhed sikrer, at det altid er hyggeligt, at besøge restauranten.

Der er forskellige syn på hygge. De fleste kan dog erklære sig enige i, at en skøn middag i rolige og naturrige rammer er et yderst hyggeligt scenarie. Er du mere til det rustikke, så er det oplagt, at du i stedet besøger én af de førnævnte italienske restauranter, da disse byder rustik og autentisk italiensk indretning.

Se også hvor du kan få lækker brunch i Horsens.