Varmepumpe Horsens

I oversigten herover finder du dygtige installatører i Horsens, der hver især er i stand til at varetage installationen af en varmepumpe. Søger du assistance i forbindelse med en varmepumpeinstallation, så kan du finde en passende aktør ovenfor.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Heatnow.dkTranevej 3
8700 Horsens
https://heatnow.dk/
VS AutomaticOrmhøjgårdvej 15
8700 Horsens
https://vs-automatic.dk/
Chr. Sørensen VVS ApsEnggade 6
8700 Horsens
https://www.scs-vvs.dk/
HeatSave A/SHelge Nielsens Alle 7
8723 Løsning
https://heatsave.dk
Byens VVS & Blik ApSSpedalsø 68
8700 Horsens
http://byens-vvsogblik.dk/

Find en varmepumpe montør

Leder du efter en montør, så har du mange muligheder. Der findes desuden flere aktører i både Østjylland og Midtjylland, der varetager opgaver i Horsens og omegn. Det vigtige består dog i, at finde den rette profil til opgaven.

Sådan vælger du den rette til opgaven

Valget af den rette aktør til opgaven er ikke nemt. Der er mange overvejelser, du skal gøre dig, for at sikre det rette valg. Du skal i særdeleshed have fokus på følgende, når du screener de potentielle aftagere til opgaven:

Omdømme: Vælg altid en montør med et godt omdømme og renommé for at levere arbejde af høj kvalitet.

Erfaring: Du bør holde dig til de varmepumpemontører, der har mange års erfaring.

Pris: Om end du ikke bør prioritere pris over kvalitet, så er prisen fortsat et afgørende aspekt for mange.

Det kan en varmepumpemontør i Horsens hjælpe med

En varmepumpemontering er specialiseret erhverv. Derfor har montøren fokus på et begrænset antal opgaver. Det er hovedsageligt de følgende opgaver, der er tale om.

  • Montering af Luft til luft varmepumpe: Skal du have monteret en varmepumpe med luft til luft i Horsens, så skal du hyre en varmepumpemontør. Denne type varmepumpe bruges typisk i mindre huse, og er et godt alternativ til de dyre el-radiatorer.
  • Montering af Vand til luft varmepumpe: Denne type varmepumpe bruges i helårshuse, hvor ønsker er, at nedbringe forbruget. Det er en stor investering, men inden for seks år har investering tjent sig hjem. Herefter opnås der store besparelser hvert år.
  • Reparation af varmepumpe: Oplever du problemer med din nuværende varmepumpe, kan en montør stå for reparationen. Dette kan være i forbindelse med driftsfejl eller deciderede nedbrud. De defekte dele spores og erstattes efterfølgende med nye dele.
  • Service på varmepumpe: Vedligeholdelse af din varmepumpe er vitalt for dens velvære og ydeevne. Dertil dikterer loven, at et varmepumpeservice skal udføres minimum én gang om året. Et sådant service skal naturligvis udføres af en autoriseret montør.
  • Søge tilskud for dig: Ønsker du at søge om tilskud, kan montøren varetage dette for dig. Det eliminerer det besvær, der er forbundet med ansøgningsprocessen og korrekt angivelse af informationer. Derfor er det en god idé, at du overlader dette til din montør, så du er garanteret, at det er gjort korrekt.

Tilskud til varmepumpen

Der ydes energitilskud i forbindelse med købet af en varmepumpe. Dertil er der også mulighed for at benytte sig af Håndværkerfradrag i forbindelse med selve monteringen. Der er selvfølgelig en række vilkår, du skal leve op til, hvis du skal komme i betragtning til ét eller flere tilskud, når din varmepumpe monteres.

Se flere oversigter over håndværkere på horsensfirmaer.dk

Sådan virker 3byggetilbud.dk