Tømrer Horsens

Oversigten herover indeholder et stort antal tømrervirksomheder i Horsens og omegn. Er du på udkig efter en god tømrer i Horsens, kan du med fordel benytte denne oversigt. Det er aktuelt, hvad end din opgave er relativt simpel eller af mere kompleks karakter.

FirmanavnAdresseHjemmeside
Østjysk Tømrer ApSVågøvej 20
8700 Horsens
https://oj-t.dk/
Torntoft & Mortensen A/SLangballe 6
8700 Horsens
https://torntoft-mortensen.dk/
Jysk Tømrer ApSVenusvej 8A
8700 Horsens
https://www.jysktoemrer.dk/
A/S NortvigFuglevangsvej 47
8700 Horsens
https://nortvig-as.dk/
Tømrerfirmaet Skov A/SSmedebakken 10
8700 Horsens
https://tfskov.dk/
Tømrer Mads Lauridsen ApSVesterskovvej 39
8700 Horsens
https://madslauridsen.dk/
Hansted Tømrer & Snedkerforretning A/S​Langmarksvej 41
8700 Horsens
https://www.hansted.net/
Kent Sand Entreprise ApSTønballevej 13
7130 Juelsminde
https://ks-e.dk/
Hansen & Iversen Tømrer- og Snedkerforretning ApS​Fuglevangsvej 42
8700 Horsens
https://hansen-iversen.dk/
Egil Rasmussen Horsens A/SLangballe 6
8700 Horsens
https://er-horsens.dk/

Det er essentielt, at finde det rette tømrerfirma til din opgave. At udlicitere opgaven til den rette profil medfører, at der er bedre forudsætninger for et flot resultat. Det er dog lettere sagt end gjort, at skulle sortere blandt det store antal tømrerfirmaer med base i Horsens.

Sådan vælger du den rette tømrermester til din opgave

Der er mange faktorer, der har betydning for dit valg af tømrer og snedker. Derfor er det også påkrævet, at dit valg foretages med omhu. Enkelte punkter bør prioriteres højere end andre i udvælgelsesfasen, hvilket bl.a. inkluderer følgende:

Omdømme: Hvad end du søger tømrer assistance i Horsens, Hedensted eller Snaptun, så er tømrerens omdømme vigtigt at være opmærksom på. Du bør derfor undersøge, hvordan tidligere kunder anmelder det givne tømrerfirma. Anmeldelser af tømrervirksomheder kan blandt andet findes på Facebook og Trustpilot.

Referencer: Kan en tømrer fremvise referencer, der stemmer overens med den opgave, du skal have udført, så har du bedre forudsætninger for et tilfredsstillende resultat. De fleste virksomheder fremviser tidligere cases og opgaver på deres hjemmesider. Derfor bør du undersøge dette, når du screener tømrerfirmaet.

Pris: Prisen er afgørende for de fleste. Mange har et fast budget, inden de begynder at kontakte tømrere. I denne sammenhæng er det værd at huske, at kvalitet koster. Modsat bør du dog sikre, at du ikke betaler overpris for kvaliteten af arbejdet. Det handler om at finde et gyldent punkt, hvor kvalitet og pris mødes.

Find også en murer i Horsens på Bygga.dk

Sådan finder du en billig tømrer i Horsens

Skal du hyre en dygtig tømrer, så er prisen sjældent en faktor, du bør gå på kompromis med. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde en både dygtige og billig tømrer i Horsens. Det er dog ikke helt nemt. Oversigten herover kan med fordel bruges til at skabe et overblik over mulighederne, hvorefter du kan grave dybere.

Det mest afgørende i denne sammenhænge er dog at indhente tilbud fra flere aktører. På denne måde kan du sammenligne de enkelte tilbud og afgøre hvilket, der er bedst. Det er dog essentielt, at en lavere pris ikke medfører nedgang i kvalitet af materialer og det udførte arbejde. I en sådan sammenhæng bør du investere en større sum.

Det kan et tømrerfirma i Horsens og omegn hjælpe med

Et tømrerfirma kan være behjælpelig med mange opgaver. Tømrerfaget spænder nemlig vidt og omfavner et væld af fagområder. En række af de mere gængse opgavetyper for en tømrer følger nedenfor:

Ombygning:

Ombygning kan være mange ting. Det kan være omlægning af køkken og stue til et stort køkkenalrum. Det kan også være etablering af nye rum. Det er primært fantasien, der sætter grænser i en sådan sammenhæng. De fleste tømrer i Horsens varetager opgaver som disse. For mange afhænger det dog hovedsageligt af opgavens samlede omfang.

Nybyggeri:

Mange vælger at bygge hus, da dette giver mulighed for en bolig tilpasset til egne krav og ønsker. Har du selv i sinde at bygge nyt hus, kræver det assistance fra flere faggrupper – herunder også tømrere. En god idé er, at vælge et tømrerfirma, der ligeledes kan varetage hovedentreprisen, hvorfor kontakt med murer, VVS’er osv. også udliciteres.

Nye vinduer og døre:

Behov for montering af nye vinduer og døre i boligen? Eksempelvis i forbindelse med udskiftning til mere energivenlige alternativer? I så fald kan opgaven udliciteres til en tømrer. På trods af opgavens forholdsvise simplicitet, er du garanteret et bedre resultat ved at lade en professionel fagekspert udføre den.

Nyt tag:

Mange tømrerfirmaer udfører gerne alle slags opgaver inden for tagrenovering, tagarbejde og lægning af nyt tag. Taget er ét af de mest elementer af huset, hvorfor konstruktion eller lægning af tag bør udføres af en professionel og pålidelig håndværker. I samme ombæring kan du også få relevant, fagkyndig rådgivning om valg af materialer.

Renovering af tag:

Tagrenovering er typisk billigere end et nyt tag. I mange tilfælde kan samme resultat dog opnås med rette renovering. Ved at investere i professionel tagrenovering kan du forlænge tagets levetid med adskillige år. Det vil være derfor være mere hensigtsmæssigt, at lade en professionel tømrer renovere frem for at lægge nyt tag.

Opsætning af køkkener:

Mange køkkener kan købes uden montering, hvilket typisk er billigere. I stedet kan du selv finde en montør, der kan varetage opgaven. Det er en opgave, der kan varetages af samtlige tømrerfirmaer. Ved at udlicitere arbejdet, så er du garanteret, at det hele monteret og installeres på korrekt vis, så resultatet vækker glæde.

Trægulve:

Flere tømrervirksomheder specialiserer sig i gulvlægning. Ønsker du at lægge nyt trægulv i boligen, er det derfor et sådant firma, du skal finde. Hovedparten af tømrervirksomhederne i Horsens har ekspertisen til at løfte en sådan opgave, og med et resultat til følge, der kun kan gøre dig tilfreds.

Loftarbejde:

Loftarbejde er et begreb, der dækker over mange opgaver. Mange af disse opgaver varetages af tømrere. De kan f.eks. assistere med montering af nyt gipsloft eller reparation af dit nuværende loft. Det er vitalt, at sådanne opgaver varetages af en professionel, da dårligt udført loftarbejde kan have katastrofale følger.

Terrasser / Altaner:

Ønsker du at etablere ny terrasse eller altan, så er det en tømrer, du skal overlade opgaven til. Det giver dig mulighed for at få den terrasse eller altan, du altid har drømt om. Det er dog hovedsageligt trærelaterede opgaver, du bør lade en tømrer om. Ønsker du eksempelvis at etablere en fliseterrasse, så bør du hyre en brolægger.

Specialopgaver:

Dette begreb dækker over et bredt spektrum af opgaver. Det inkluderer alt fra ombygning af gamle møller til beboelse til konstruktion af shelters eller udkigstårne. Har du en lettere speciel opgave, bør du konsultere med din tømrer og i fællesskab nå frem til den bedste løsning. Her får du derfor også stor gavn af tømrerens ekspertviden.

Sådan virker 3byggetilbud.dk