Elektriker Horsens

Herunder finder du en liste over elektrikere og el-installatører i Horsens. Samtlige af disse kan yde dig professionel assistance i forbindelse med et væld af opgaver. Disse opgaver involverer typisk arbejde med elinstallationer, strøm eller stikkontakter.

FirmaAdresseKontakt
VS Automatic A/SOrmhøjgårdvej 15
8700 Horsens
https://vs-automatic.dk/
Torsted El HorsensSøndergårdsalle 5
8700 Horsens
https://www.torsted-el.dk/
A/S Henning LundStrandkærvej 34
8700 Horsens
https://henninglund.dk/
T&E TEKNIK OG EL ApSStoregade 2
8700 Horsens
https://te-el.dk/
Agergaard og SchmidtParallelvej 2, Havnen
8700 Horsens
https://agergaard-schmidt.dk/
El-kompagniet Horsens A/SØsterhåbsvej 83C
8700 Horsens
http://elkompagniet.dk/
Carl Bæk & Søn A/SLokesalle 63
8700 Horsens
http://carlbaek.dk/

Find det rette elektrikerfirma i Horsens

Skal du hyre en elektriker i Horsens er der mange aspekter, der bør have afgørende indflydelse på dit endelige valg. Ét af disse er virksomhedens placering, da denne bør være i nærheden af din bopæl, hvad end du er bosiddende i Horsens eller en omkringliggende by såsom Egebjerg, Stensballe, Østbirk eller Hovedgård.

Sådan vælger du den rette elektriker

Som angivet ovenfor, så er der mange overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med valget af en elektriker eller elinstallatør i Horsens. Tålmodighed og omhu er desuden nøgleord, når en konkret elektriker skal udvælges til at varetage din opgave. Herunder præsenteres du for en række af de mest vitale punkter:

Pris

Prisen bør ikke være altafgørende. Det er dog fortsat et aspekt, der har relevans. Mange er særligt interesseret i at holde deres investering i bund, hvilket er ganske forståeligt. Det vitale består dog i, at det ikke går ud over kvaliteten af det udførte arbejde.

Referencer

Fokus bør ligeledes være på at udvælge en aktør, der kan fremvise referencer for tidligere udført arbejde. På denne måde har du mulighed for at kontrollere kvaliteten af det endelige resultat – og eventuelt læse en udtalelse fra den respektive kunde.

Deadline

Nogle opgaver er mere akutte end andre. Derfor er deadline også et vitalt aspekt. Er der tale om et nedbrud el.lign., der er nødvendigt at klare med det samme, så skal du finde en virksomhed, der arbejder med el i Horsens, der kan sende en autoriseret fagekspert hurtigst muligt.

Hvad kan en elektriker i Horsens og omegn hjælpe med?

En elektriker kan hjælpe med mange opgaver. Hvad end der er tale om komplette elinstallationer i boligen eller blot montering af en række lamper, så er der hjælp at hente. Nogle elektrikere eller elinstallatører vælger dog at specialisere sig inden for enkelte områder. De generelle kompetenceområde for en elektriker beskrives herunder.

Belysning:

Arbejder med belysning kan være mange ting. Det kan være installation af indbygningsspots, montering af lamper eller installation af sensorer til automatisk tænding af belysning. Nogle af disse opgaver må varetages på egen hånd, men anbefales dog alligevel udliciteret af hensyn til kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager.

El eftersyn:

Elinstallationer skal vedligeholdes, da der ellers kan opstå kortslutninger. Derfor udfører elektrikere naturligvis også professionelle og gennemførte el-eftersyn af dine installationer. Er du bosiddende i en ældre ejendom, hvor elinstallationerne er af ældre dato, er et eftersyn af disse en god investering.

Energioptimeringer:

Energioptimering foretages med henblik på at skabe besparelser. Dette kan være i form af simple tiltag såsom udskiftning af glødepære til LED-pære, men også mere omfattende opgave såsom udskiftning af varmepumper, installation af grønne energikilder og deslige.

El automation:

Dette henvender sig særligt til større produktionsvirksomheder, hvor automatisering og intelligent styring vil skabe øget effektivitet. Opgaver inden for dette område kan omfatte alt lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg.

Data installationer:

Datainstallationer i større omfang kræver ofte assistance fra en autoriseret elinstallatør. Dette er aktuelt, hvad end der er tale om LAN (Local Area Network) og WAN (Wide Area Network). Er opgaven kompleks kan en netværkstekniker sjældent løse opgave på egen hånd.

Hvidevarer service:

Oplever du problemer med dine hvidevarer? I så fald kan en elektriker yde assistance i forbindelse med fejlfinding, reparation og grundlæggende service. Dette omfatter naturligvis samtlige hvidevarer – alt lige fra vaskemaskiner til kummefrysere.

Alarmer:

Installation, reparation og fejlfinding af alarmer er ligeledes opgaver, der kan varetages af en elektriker. Har du besluttet dig for at installere et alarmsystem i din bolig? Eller oplever du blot problemer med dit nuværende? I begge tilfælde er der professionel assistance at hente hos en elektriker i Horsens-området.

Sikkerhedstjek af HPFI-relæ:

HPFI-relæet er en såkaldt fejlstrømsafbryder. Den fungerer som beskyttelseskomponent i det elektriske system. Derfor er dette også lovpligtigt i boliginstallationer. Dets grundlæggende opgave er, at sikre mod elektriske stød. Derfor er det vitalt, at det virker optimalt – heldigvis kan et sikkerhedstjek af HPFI-relæet kan udføres af en elektriker.

Hvilke opgaver SKAL udføres af en elektriker?

I forhold til el-arbejde er der af Sikkerhedsstyrelsen udstykket love, der afgør hvilke el-opgaver, der må udføres af en privatperson. Disse restriktioner skal naturligvis overholdes, da du ellers kan stilles til ansvar i forbindelse med f.eks. brand. Derfor er der opgaver, der skal udføres af en elektriker med autorisation:

  • Arbejde med installationer på +250 V
  • Etablering af nye el-installationer
  • Ændring eller etablering af nye grupper i måler- eller gruppetavle
  • Opsætning af halogenlampe med separat købt transformer, lampe og ledning
  • Opsætning af nye eller udskiftning af eksisterende kontakter samt alt arbejde med udendørs stikkontakter 

Sådan virker 3byggetilbud.dk