Sådan indretter du et flot hjemmekontor

flot hjemmekontor

info-artikler

I disse dage er der et stigende antal af os, som arbejder hjemmefra. Det er derfor mere relevant end nogensinde før, at vi sørger for at skabe nogle gode arbejdsmiljøer i hjemmet.

Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvordan du indretter et flot hjemmekontor i dit hus. Læs med her hvis det er af interesse for dig og du er træt af at miste opmærksomheden hele tiden.

Har du et godt bord og stol at sidde ved?

Der er noget lettere romantisk ved tanken om at sidde og arbejde i sit nattøj henne i sofaen. For hvis man ikke skal møde ind på et kontor med andre mennesker, hvorfor behøver man så overhovedet at komme op og i tøjet?

Selvom du muligvis ikke skal møde andre mennesker den dag – i hvert fald imens du arbejder – er det stadigvæk en god ide at lade som om, at du tager af sted på kontoret. Kom op og i tøjet og sæt dig hen ved et godt bord og en stol.

At have et godt bord og en stol at sidde ved hjælper dig med at finde den rette mentalitet frem, så du er klar til at gå i gang med at arbejde.

Du kan finde nogle gode kontormøbler fra Creativ.dk og bestille dem hjem allerede i dag! På den måde vil du kun være tvunget til at vente et par dage, før du kan gå i gang med at indrette dit nye smukke hjemmekontor.

Pæne men enkle omgivelser

Hvis du er så heldig, at du kan tage et værelse i din bolig og lave det om til kontor, handler det om at udnytte det fuldt ud. Skab nogle pæne men enkle omgivelser som er optimale at arbejde i.

Det vil sige, at du ikke skal have en masse ragelse og andre ting liggende inde i dette rum, som muligvis kunne distrahere dig fra dit arbejde. Samtidig er det også vigtigt at acceptere, at du ikke er en robot. Og du kræver derfor også nogle pæne visuelle omgivelser, imens du arbejder.

Der er mange måder, hvorpå du kan skabe nogle pæne men samtidig enkle omgivelser, der ikke distraherer dig fra dit arbejde. Nogle pæne potteplanter her og der inde i rummet kan for eksempel være med til at give rummet lidt farve – og minde dig om, at der er en verden udenfor kontoret.

Du kan eventuelt vælge nogle falske potteplanter, hvis du ikke har grønne fingre og ikke bryder dig om bøvlet med at holde planter i leve.

Du kan også vælge at hænge nogle smukke malerier eller anden kunst op inde på kontoret. Hold det så simpelt som muligt og undgå at fylde det med alt for mange dekorationer.