Horsensianske firmaer køber brugte kontormøbler i stor stil

kontormøbler

Annonce

Rigtig mange firmaer i Horsens vælger at købe deres kontormøbler brugte. Det er bestemt ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde. Der er nemlig adskillige fordele forbundet med disse køb, hvilket flere firmaer har fået øjnene op for. Læs om nogle af fordelene herunder:

Kan være rigtig mange penge at spare

Den primære årsag til, at mange firmaer køber brugte kontormøbler er, at der er mange penge at spare. Hvis man skal købe møbler til mange medarbejdere på én gang, kan der være tale om besparelser på flere tusinde kroner.

Står du selv over for at skulle købe møbler til dit firma, bør du derfor overveje at købe brugte møbler. Det er især tilfældet, hvis der er tale om et nystartet firma, hvor pengene er små. I et sådant tilfælde vil der nemlig være bedre ting at bruge penge på.

At du køber brugt er dog ikke ensbetydende med, at du er tvunget til at gå på kompromis. Det er vigtigt, at du er opmærksom på dette.

Brugte kontormøbler kan leveres med det samme

Når du køber nye kontormøbler, er de ikke altid på lager. Derimod er der mange forhandlere, der sælger møbler på vegne af producenten. Det betyder, at du skal vente på, at møblerne bliver produceret. Af denne grund kan der gå op til seks til otte uger, før dine møbler bliver leveret.

Beslutter du dig i stedet for at købe brugte kontormøbler, vil de stort set altid kunne leveres eller afhentes med det samme. Er det afgørende for dig, at du kan få dine møbler med det samme? I så fald har du endnu en grund til at overveje at købe brugte møbler til kontoret.

Mulighed for at vælge møbler af højere kvalitet

Det er afgørende, at du ikke går på kompromis med dit valg af kontormøbler. Blandt andet er det vigtigt at købe en kontorstol, der er ergonomisk udformet. En dårlig kontorstol kan i værste fald resultere i varige rygskader og -gener, hvorfor det er værd at investere i en god kontorstol.

Ydermere vil det være en fordel at købe et hæve/sænke-skrivebord, så du og dine ansatte kan stå op i løbet af arbejdsdagen. Det kan ikke blot hjælpe med at forbedre fokus, men er også godt for det generelle helbred. Derfor vil dine ansatte takke dig for at have denne mulighed.

Køber du brugte møbler, får du mulighed for at vælge sådanne møbler til dit kontor. Det kan f.eks. gøre det muligt at købe kontorstole fra Herman Miller, som er kendt for at lave nogle af de bedste ergonomiske stole på markedet.

Efterlad en kommentar